'Έρευνα αγοράς

Επιχείρηση: Xalase

Δείτε άλλη επιχείρηση >
 • Επωνυμία: Xalase
 • Τηλέφωνο: 210 9828574, 6972029401
 • Fax:
 • Υπεύθυνος: Νίκος Γεωργίου
 • Email: info@xalase.gr
 • Site: http://www.xalase.gr
Δείτε το Google χάρτη > GoogleMap
 • Διεύθυνση: Φαβιέρου 23
 • Περιοχή: Άγιος Δημήτριος
 • Νομός:
 • Τ.Κ.:

Photogallery

Φώτο από την συλλογή Xalase Φώτο από την συλλογή Xalase Φώτο από την συλλογή Xalase Φώτο από την συλλογή Xalase Φώτο από την συλλογή Xalase Φώτο από την συλλογή Xalase Φώτο από την συλλογή Xalase Φώτο από την συλλογή Xalase Φώτο από την συλλογή Xalase

Προσφορές επιχείρησης

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές προς το παρόν.

Παρουσίαση

Parental control policies 
Πολιτικές προστασίας για παιδιά, από 15 €/ώρα, εκτιμώμενος χρόνος 2 ώρες περίπου. 
Πολλοί γονείς ρωτούν πόσο ασφαλές είναι το Internet για τα παιδιά, επειδή φοβούνται μήπως εκείνα σερφάρουν σε ακατάλληλο περιεχόμενο. Λογικές οι απορίες των γονιών και σε συνδυασμό μερικές φορές με την άγνοια βασικών λειτουργιών των υπολογιστών, αναβάλουν την πρόσβαση των παιδιών τους στους υπολογιστές και στο Internet. Το θέμα είναι, όμως, ότι τα παιδιά μας πλέον μεγαλώνουν με τους υπολογιστές!

Χρήσιμες συμβουλές

 • Ο υπολογιστής σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εγκαθίσταται στο παιδικό δωμάτιο. Τοποθετήστε τον σε κοινόχρηστο χώρο με την πρόσβαση στο Internet ελεγχόμενη με κωδικό εισόδου από εσάς.
 • Καθοδηγήστε τα παιδιά σε μερικές δικές σας ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες, έτσι ώστε το Internet να αποτελέσει μια διασκεδαστική οικογενειακή δραστηριότητα.
 • Είναι σημαντικό να ενημερώνετε τα παιδιά σας για τη χρήση του Internet.
 • Τα παιδιά πρέπει να κατανοούν ότι έχετε την εμπειρία να τα κατευθύνετε σωστά και να τους παρέχετε πολύτιμες συμβουλές προστασίας, ώστε αν τους παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα να μην διστάσουν να σας ρωτήσουν.
 • Για τα περισσότερα παιδιά η χρήση του Internet θεωρείται "απόλυτα ασφαλής" και διασκεδαστική. Θα τονίσουμε ότι το internet δεν παρέχει απόλυτη ασφάλεια σε κανένα χρήστη. Οι γονείς δεν πρέπει να νιώθουν σίγουροι με κανένα πρόγραμμα γονεϊκού ελέγχου, γιατί η μεγαλύτερη ασφάλεια προέρχεται από τη συνεχή εκπαίδευση τόσο εκείνων όσο και των παιδιών τους. Το 80% της ασφάλειας του χρήστη εξαρτάται από τις γνώσεις του.  
 • Όταν είναι online, τα παιδιά μπορεί να εκτίθενται σε ιούς (κακόβουλα προγράμματα που προκαλούν βλάβες σε υπολογιστικά συστήματα) και hackers (άνθρωποι που προσπαθούν να εισβάλουν σε υπολογιστικά συστήματα).
 • Εκτός από τους γενικούς κανόνες που ισχύουν για όλους τους χρήστες αναφορικά με την ασφαλή περιήγηση στο Internet, τα παιδιά διατρέχουν μεγαλύτερους κινδύνους να εκτεθούν σε ακατάλληλο περιεχόμενο. Ακατάλληλοι τόποι δεν είναι μόνο αυτοί με πορνογραφικό ή βίαιο περιεχόμενο, αλλά και τόποι με θρησκευτική, πολιτική ή μιλιταριστική προπαγάνδα, τόποι οι οποίοι ενισχύουν το τζόγο, τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, τον αλκοολισμό ή έχουν ρατσιστικό ή ακόμα και εθνικιστικό περιεχόμενο. Για να προστατεύσετε τα παιδιά σας από την έκθεσή τους σε τέτοιο περιεχόμενο υπάρχουν ειδικά προγράμματα φίλτρα, που βοηθούν στη διαχείριση της online πρόσβασης και εμποδίζουν το ανάρμοστο περιεχόμενο. Ζητήστε μας πληροφορίες.
 • Πολλές φορές τα παιδιά γνωρίζουν πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζουμε και υπάρχουν φορές που δεν το έχουν σε τίποτα να ξετινάξουν, κυριολεκτικά την προστασία του όποιου προγράμματος φίλτρου, κρύβοντας μάλιστα έντεχνα τα ίχνη τους, ώστε να φαίνεται ότι η χρήση που έκαναν ήταν μέσα στα προβλεπόμενα πλαίσια.
 • Η καλύτερη προστασία έρχεται μέσω της ενημέρωσης.

Άλλες υπηρεσίες:

Εκπαίδευση αρχαρίων ή ηλικιωμένων στις βασικές λειτουργίες του Η/Υ
Από 15 € την ώρα στο χώρο σας, ο εκτιμώμενος χρόνος εξαρτάται από το επίπεδο που θέλετε να φτάσετε. Αφού διαπιστώσουμε το επίπεδό σας μπορούμε να υπολογίζουμε το χρόνο.

Επισκευές υπολογιστών
15 €/ώρα της επισκευής στο εργαστήριό μας.
20 €/ώρα της επισκευής στο σπίτι σας.
25 €/ώρα επισκευής στο χώρο της επιχείρησής σας.

Εγκατάσταση λειτουργικού συτήματος (Format)
Εκτιμώμενος χρόνος 1 ώρα (ο χρόνος εξαρτάται από την τεχνολογία του μηχανήματος, όσο πιο αργό το μηχάνημα, τόσο πιο αργή η διαδικασία του format).

Εγκαταστάσεις προγραμμάτων
Σε καινούργιο μηχάνημα ή μηχάνημα από format (δωρεάν εφαρμογές που καλύπτουν τη προστασία του Η/Υ από κακόβουλο λογισμικό, καθώς και όλες τις βασικές εφαρμογές που χρειάζεται ένας Η/Υ για να λειτουργήσει τοπικά και στο διαδύκτιο), εκτιμώμενος χρόνος 1 ώρα (ο χρόνος εξαρτάται από τη τεχνολογία του μηχανήματος, όσο πιο αργό το μηχάνημα, τόσο πιο αργή η διαδικασία των εγκαταστάσεων).

Πολιτικές ασφάλειας & ανάκτησης δεδομένων
Ανάκτηση δεδομένων από αποθηκευτικά μέσα (φυσικά ο χρόνος εξαρτάται από τον όγκο δεδομένων, που περιέχονται στο μέσο).  
Πώς θα είστε σίγουροι, ότι δεν θα χάσετε τα δεδομένα σας; Ασφάλεια δεδομένων.
Εχεμύθεια - Προστασία δεδομένων κατά τη διαδικασία ανάκτησης αρχείων.  

Παράδοση - παραλαβή κατ' οίκον (Αθήνα) 
Επιβάρυνση 5€.

Ανακύκλωση
Αναλαμβάνουμε την παραλαβή και την ανακύκλωση συσκευών πληροφορικής.  

No Fix, No Fee
Αν δεν αποκατασταθεί η βλάβη από τον τεχνικό μας, δεν υποχρεούστε να πληρώσετε.

Εγγύηση 30 ημερών για τις επισκευές

Προτάσεις βελτίωσης - Κουτί παραπόνων
Στο e-mail info@xalase.gr μπορείτε να εκδηλώσετε το όποιο παράπονο!

Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας Δευτέρα - Παρασκευή: 10:30 - 18:30.