'Έρευνα αγοράς

Επιχείρηση: Τρίκυκλο

Δείτε άλλη επιχείρηση >
Δείτε το Google χάρτη > GoogleMap
  • Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 13
  • Περιοχή: Άλιμος
  • Νομός: Αττικής
  • Τ.Κ.: 17455

Photogallery

Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο Φώτο από την συλλογή Τρίκυκλο

Προσφορές επιχείρησης

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές προς το παρόν.

Παρουσίαση

Η ιδέα γύρω από το Τρίκυκλο υπήρχε στο μυαλό της δημιουργού του Tine Koed Fragkiskatos από το 1998 και υλοποιήθηκε τελικά το 2002. Το Τρίκυκλο επικεντρώνεται σε μία βασική ιδέα, που αποτελεί ταυτόχρονα και πάθος. Ένα πάθος που κατέστησε το Τρίκυκλο μοναδική εταιρεία στη βρεφική και παιδική αγορά της Ελλάδας και προσφέρει συνεχώς έμπνευση στους νέους γονείς.

Ένα πάθος που σχετίζεται μ’ εσάς και τα παιδιά σας. Αντί να ψάχνουμε για τα πιο οικονομικά προϊόντα, επιλέγουμε εκείνα που προσφέρουν προστιθέμενη αξία σ’ εσάς και την καθημερινότητα του παιδιού σας, κάνουν εσάς και τα παιδιά ευτυχισμένους, βελτιώνουν τη ζωή γονιών και παιδιών, φέρνουν χαρά, ενθουσιασμό και εκπλήξεις.

Υπάρχει η φήμη ότι η βασική ιδέα του Τρίκυκλου είναι ιδιαίτερη, πρωτότυπη και ξεχωριστή, ότι εμπνέει, ότι τολμά το διαφορετικό. Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας και προσπαθούμε καθημερινά να είμαστε αντάξιοί της.

Για για αγορές αξίας άνω των 100 € σε επιλεγμένα προϊόντα γίνεται δωρεάν αποστολή.

Με οδηγό τη φαντασία, το Τρίκυκλο προσφέρει νέες και καινοτόμες ιδέες.

Αισθανόμαστε, ακούμε και επικοινωνούμε.