'Έρευνα αγοράς

Επιχείρηση: Hocus pocus

Δείτε άλλη επιχείρηση >
Δείτε το Google χάρτη > GoogleMap
  • Διεύθυνση: Ηρακλείτου 72 και Αγίου Γεωργίου
  • Περιοχή: Αιγάλεω
  • Νομός: Αττικής
  • Τ.Κ.: 12243

Photogallery

Φώτο από την συλλογή Hocus pocus Φώτο από την συλλογή Hocus pocus Φώτο από την συλλογή Hocus pocus Φώτο από την συλλογή Hocus pocus Φώτο από την συλλογή Hocus pocus Φώτο από την συλλογή Hocus pocus Φώτο από την συλλογή Hocus pocus Φώτο από την συλλογή Hocus pocus Φώτο από την συλλογή Hocus pocus Φώτο από την συλλογή Hocus pocus

Προσφορές επιχείρησης

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές προς το παρόν.

Παρουσίαση

Στον παιδότοπό μας έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε εκδηλώσεις βάπτισης, γενεθλίων και γιορτών, αλλά και να χαρίσετε στα παιδιά σας αξέχαστες στιγμές με πολλή μουσική, περιπέτεια, δημιουργικό παιχνίδι και διασκέδαση!

Απολαύστε μαζί μας ξεχωριστές στιγμές σε ένα όμορφο και χαρούμενο περιβάλλον, που διαθέτει σύστημα εξαερισμού, κλιματισμό και εκπληκτικά παιχνίδια που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας και έχουν την έγκριση του ΕΛΟΤ. Τα παιδιά θα διακσεδάσουν με φουσκωτά παιχνίδια, παραμύθια, ζωγραφική, τραμπολίνο, τσουλήθρες και πολλά άλλα που καλύπτουν κάθε φαντασία...!

Σας εγγυόμαστε ένα πετυχημένο πάρτι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με εξαιρετική ποιότητα catering, με μεταμφιεσμένη παιδαγωγό, με μπαλονοκατασκευές, με face painting... και πολλές άλλες εκπλήξεις, που θα ανακαλύψετε εδώ!

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 17:00 - 22:00. Σαββατοκύριακο: 10:00 - 22:00 Είσοδος: 5.50€
Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε!