'Έρευνα αγοράς

Επιχείρηση: Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο

Δείτε άλλη επιχείρηση >
  • Επωνυμία: Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο
  • Τηλέφωνο: 210 8980074
  • Fax:
  • Υπεύθυνος: Λένα Ανδρώνη
  • Email:
  • Site: http://www.babybeauty.gr/
Δείτε το Google χάρτη > GoogleMap
  • Διεύθυνση: Α. Μεταξά 24-26, εμπορικό κέντρο "OSCAR", 2ος όροφος
  • Περιοχή: Γλυφάδα
  • Νομός: Αττικής
  • Τ.Κ.: 16674

Photogallery

Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο Φώτο από την συλλογή Baby Beauty - παιδικό κομμωτήριο

Προσφορές επιχείρησης

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές προς το παρόν.

Παρουσίαση

Το κούρεμα γίνεται παιχνίδι!

Με οδηγούς τη μακρόχρονη πείρα μας, από τότε που ξεκινήσαμε το 1972, και την αγάπη μας για τα παιδιά, συνεργαστήκαμε με ειδικούς, μελετήσαμε, σχεδιάσαμε και τελικά δημιουργήσαμε ένα μοναδικό στο είδος του νηπιακό - νεανικό κομμωτήριο... που δε θυμίζει κομμωτήριο!

Η διαμόρφωση του χώρου και η “ατμόσφαιρα” μεταφέρουν τους μικρούς μας φίλους σε έναν κόσμο χαράς και ξενοιασιάς. Από την ηλικία των 6 μηνών μέχρι και την ανήσυχη ηλικία των δεκαπέντε, τα παιδιά έρχονται σε εμάς όμορφα και φεύγουν ομορφότερα!

Ακόμα και εκείνα που φοβούνται λίγο το ψαλίδι και αντιδρούν... όταν οι τρίχες απομακρύνονται από το κεφαλάκι τους, εμείς με πολύχρονη εμπειρία, εκπαίδευση και υπομονή, κάνουμε το κούρεμά τους μια διασκεδαστική εμπειρία, που απολαμβάνουν χωρίς άγχος!

Τα μικρότερα παιδάκια κουρεύονται πάνω σε... τρακτέρ, μηχανές και αυτοκινητάκια, ενώ τα μεγαλύτερα αφήνονται στα χέρια των ειδικών βλέποντας παιδικά προγράμματα στην τηλεόραση!

Βασικό στοιχείο του κομμωτηρίου, που επιδρά θετικά στην ψυχολογία των παιδιών, είναι τα χρώματα του χώρου, όπου κυριαρχούν το πράσινο, το μοβ και το πορτοκαλί στους τοίχους, στα έπιπλα, στον εξοπλισμό και τις παιχνιδοκατασκευές.

Στο κομμωτήριο υπάρχει επίσης ειδικός χώρος αναμονής για τους γονείς, αλλά και παιδότοπος για να απολαύσουν τα μικρότερα παιδιά στιγμές χαράς και διασκέδασης σε παιχνιδόσπιτα και κάνοντας κούνια, τσουλίθρα, κ.λπ.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο “μαγικό” μας κομμωτήριο!

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα κλειστά.
Τρίτη - Παρασκευή: 10:00 - 21:00
Σάββατο: 09:00 - 15:00